Gipszkartonok, profilok, élvédők, szigetelések, álmennyezetek értékesítése a Budapest, 15. kerület, Rákospalota közelében

Gipszkartonok értékesítése Budapest, 15. kerület, Rákospalota közelében

Gipszkarton alkalmazási területei:
  • Válaszfalak, térelválasztók, előtétfalak, kialakításához
  • Falazott és monolit falszerkezetek száraz vakolataként
  • Álmennyezetek készítéséhez
  • Tetőtér beépítéshez
  • Gépészeti szerelvények eltakarása vizes helységben
  • Burkolható, festhető

Profilok értékesítése Budapest, 15. kerület, Rákospalota közelében

A cement, mész, mész-cement és gipszvakolatok kivitelezésénél alkalmazott vakolóprofilok értékesítése a Budapest, 15. kerület, Rákospalota közelében. A sarokvakolók és lábazati vakolók a sérülékeny sarkok és élek mentén biztosítanak védelmet, a vakolatlezáró és dilatációs profilok a vakolt felületek igényes lezárását és vízzáró kapcsolatokat tesznek lehetővé.

Élvédők értékesítése Budapest, 15. kerület, Rákospalota közelében

Sarokvédő- élvédő rendszerek értékesítése a Budapest, 15. kerület, Rákospalota közelében. Minden felhasználási területre értékesítünk sarokvédőt és élvédőt.

Szigetelések értékesítése Budapest, 15. kerület, Rákospalota közelében

Épület szigetelések értékesítése a Budapest, 15. kerület, Rákospalota közelében nedvesség elleni szigetelés, hőszigetelés és hangszigetelés céljából. Az épületek és szerkezeteik állagvédelme, a belső tér használhatósága és az egészséges környezet biztosításának igénye elengedhetetlenné teszi a nedvesség által támadott szerkezetek biztonságos védelmét. A hőszigetelés feladata az épület külső határoló szerkezeteihez kapcsolódik, illetve az épületen belül a különböző hőmérsékletű tereket elválasztó szerkezethez válhat szükségessé kiegészítő hővédelem alkalmazása.

Álmennyezet értékesítése Budapest, 15. kerület, Rákospalota közelében

OP Festék által a Budapest, 15. kerület, Rákospalota közelében forgalmazott álmennyezeti rendszerek korszerű építészeti megoldások alkalmazását teszik lehetővé. A nagytáblás, valamint a kazettás és sávos álmennyezetekkel az épület különböző tereiben egységes álmennyezeti koncepciót jeleníthetünk meg. Választékunkban megtalálhatók gipszkarton és ásványi szálas alapanyagú  termékek egyaránt, melyek funkciójukat tekintve többféle igényt elégíthetnek ki. Ezek lehetnek pl.: esztétika, akusztika, higiénia, tűzgátlás, levegőtisztító hatás, és még jó néhány egyéb speciális elvárás.