Héra Színezőpaszta és festék értékesítése Budapest, 4.kerület (IV.kerület) közelében

A kiváló színezőerővel rendelkező kül- és beltéri diszperziós fal- és homlokzatfestékek, mészfestékek és szilikátfestékek színezőfestékeként alkalmazható Héra Színezőpaszta és festék segítségével könnyen kikeverhető bármilyen pasztellárnyalat. Beltéri felületeken, dekorációs célokra önálló falfestékként is alkalmazható.

Alkalmazási terület
Diszperziós-, mész- és szilikátfestékek utólagos színezésére, beltérben minden szín, kültérben meghatározott színek önálló és kevert alkalmazásával. Belső térben önálló festékként is alkalmazható, Budapest, 4.kerület (IV.kerület) közelében.

A színezendő festék előkészítése
A színezendő festék legyen szobahőmérsékletű, homogén, a színezés előtt jól keverje fel.

 • Diszperziós festékek színezése: beltéri diszperziós festékekhez korlátlanul, kültéri festékekhez max. 10% mennyiségben adagolható. A bekeverés előtt a Héra Színezőpasztát és festéket jól rázza fel, homogenizálja, majd kis részletekben, folyamatos keverés mellett adagolja a színezendő festékhez. Belső térben minden szín alkalmazható, diszperziós homlokzatfestékekhez azonban a megfelelő UV-állóság elérése miatt csak a következő színeket adagolja: 300 Fekete, 450 Okker, 500 Barna, 507 Mandula, 600 Zöld, 700 Kék, 780 Levendula
 • Szilikátfesték színezése: a Héra Páraáteresztó szilikátfesték színezése maximum 3% Héra Színezőpaszta és festék adagolásával történhet az előzőekben leírt módon. Erre alkalmas színek: 300 Fekete, 450 Okker, 500 Barna, 600 Zöld, 700 Kék
 • Mészfestékek színezése: a Héra Mészfesték maximum 3% Héra színezőpaszta és festékkel színezhető. Mind a beltéri, mind pedig a kültéri felhasználásnál a következő színek alkalmazhatók: 300 Fekete, 450 Okker, 500 Barna, 600 Zöld, 700 Kék. A színezést úgy végezze, hogy a színezőt kis mennyiségű vízzel felhígítja, majd a hígított anyagot apránként, folyamatos keverés mellett adagolja a mészfestékbe. A beszínezett mészfestéket azonnal fel kell használni, tárolni nem lehet.

Önálló beltéri festékként alkalmazva
A festendő felület legyen por- és szennyeződésmentes, hordképes. Alapozzon a felület szívóképességének megfelelően Héra Falfix diszperziós mélyalapozóval. Az alapozó száradása után Héra Színezőpaszta és festék felhordása hígítatlan állapotban, kisebb felületek esetén ecsettel, nagyobb felületek esetén akár hengerrel is történhet.

Felhasználás

 • Anyagelőkészítés, hígítás: a terméket a feldolgozás előtt alaposan keverje fel. A Héra színezőpaszta és festék felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba, hígítása nem szükséges.
 • Felhordás módja: akril ecsettel, hengerrel.
 • Színezhetőség: az egyes színek egymással keverhetők, Budapest, 4.kerület (IV.kerület) közelében.

Megjegyzés: a javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától.

Tanácsok, ajánlások, speciális tudnivalók, egyebek Budapest, 4.kerület (IV.kerület) közelében

 • Az erősen lúgos mészfestékek a színezés után tárolva hajlamosak koagulálni, azaz olyan nagymértékben besűrűsödni, ami felhasználásukat lehetetlenné teszi. Soha se tároljon Héra Színezőpasztával színezett mészfestéket, azt minden esetben azonnal használja fel.
 • A szerves pigmenteket tartalmazó Héra Színezőpaszta és festék nem rendelkezik megfelelő fényállósággal. Külső térben, homlokzatfestékek színezésére csak az ajánlott színeket használja. Ha így nem tud megfelelő színű terméket előállítani, válasszon inkább a gépi színkeverést.
 • Amennyiben nagyobb mennyiségű (több mint egy kiszerelési egység) festéket kell beszíneznie, öntse ki az egész színezendő mennyiséget egy nagyobb edénybe és egyszerre színezze meg. Ha ezek után a festéket megfelelően homogenizálja, elkerülhető a színeltérés.

Termékelőnyei a Héra Színezőpaszta és festék Budapest, 4.kerület (IV.kerület) közelében

 • Kiváló minőség
 • Élénk színárnyalatok
 • Kül- és beltéri diszperziós fal- és homlokzatfestékek színezésére
 • Önmagában is alkalmazható falfesték
 • Díszítőfestéshez, falfestmények készítéséhez is

KAPCSOLAT

Cím: 1163 Budapest, Margit utca 82.
Telefon: Tel.: +36 1 403 5781
E-mail: opfestek@freemail.hu