Milesi HPC31 fényes Parkettalakk és Milesi HPC33 selyemfényű Parkettalakk, Milesi XGC 35 és Milesi Trend vékonylazúr és Milesi Classic vékonylazúr Budapest, 15. kerület (XV. kerület, Pestújhely)

Milesi HPC31 fényes Parkettalakk 50gloss – Színtelen Budapest, 15. kerület (XV. kerület, Pestújhely)

A HPC 30-as sorozatú lakkok egykomponensűek, ennek ellenére száradás után (7 nap) erősen kopásállóvá válnak. Milesi HPC31 értékesítése Budapest, 15. kerület (XV. kerület, Pestújhely)
Ezeket a lakkokat köztes csiszolások után többször is föl lehet egymásra vinni. A felületeken ecsettel vagy kenővassal lehet jó minőségben eloszlatni, hengerrel történő felhasználásuk nem ajánlott. A lakkok alkoholos (és szalmiákos) folyékony szennyeződésekkel szembeni ellenállóságát Borma Parkettaápoló-viasz rendszeres alkalmazásával fokozni lehet. Műszaki meghatározás: Vizes-bázisú 1K univerzális parkettalakk Hígító: Víz Felhasználási terület: Alkalmas normál igénybevételnek kiett beltéri parketták és lépcsők, valamint bútorok, ajtók, és egyéb tömör fafelületek lakkozására, valamint a kétkomponensű vizes parketta-fedőlakk előtt töltőalapozásra. Parafa felületekhez is felhasználható. Jellemzői: Kiváló töltőhatás, magas keménység és kopásállóság, valamint jó terülőképesség jellemzi a terméket. Száradási idő: 10 óra Szavatossági idő: 18 hónap Fontos tudnivalók: – Fagyérzékeny! – Puha és középkemény fafajú parkettákat HPC 5 mélyalapozóval kell előkészíteni. – A terméket 15 °C alatt és 30 °C felett ne használják. – A lakk hengeres felhordásra nem alkalmas. – Lakkozás után 10 órával járható és 3 nap után bútorokkal is terhelhető. – A lakkozott felületek az első hét napban folyadékkal, nedvességgel nem érintkezhetnek.

Milesi HPC33 selyemfényű Parkettalakk 20gloss értékesítése Budapest, 15. kerület (XV. kerület, Pestújhely)

A HPC 30-as sorozatú lakkok egykomponensűek, ennek ellenére száradás után (7 nap) erősen kopásállóvá válnak. Ezeket a lakkokat köztes csiszolások után többször is föl lehet egymásra vinni. A felületeken ecsettel vagy kenővassal lehet jó minőségben eloszlatni, hengerrel történő felhasználásuk nem ajánlott. A lakkok alkoholos (és szalmiákos) folyékony szennyeződésekkel szembeni ellenállóságát Borma Parkettaápoló-viasz rendszeres alkalmazásával fokozni lehet. Műszaki meghatározás: Vizes-bázisú 1K univerzális parkettalakk Hígító: Víz Felhasználási terület: Alkalmas normál igénybevételnek kiett beltéri parketták és lépcsők, valamint bútorok, ajtók, és egyéb tömör fafelületek lakkozására, valamint a kétkomponensű vizes parketta-fedőlakk előtt töltőalapozásra. Parafa felületekhez is felhasználható. Jellemzői: Kiváló töltőhatás, magas keménység és kopásállóság, valamint jó terülőképesség jellemzi a terméket. Száradási idő: 10 óra Szavatossági idő: 18 hónap Fontos tudnivalók: – Fagyérzékeny! – Puha és középkemény fafajú parkettákat HPC 5 mélyalapozóval kell előkészíteni. – A terméket 15 °C alatt és 30 °C felett ne használják. – A lakk hengeres felhordásra nem alkalmas. – Lakkozás után 10 órával járható és 3 nap után bútorokkal is terhelhető. – A lakkozott felületek az első hét napban folyadékkal, nedvességgel nem érintkezhetnek.

Milesi XGC 35 színtelen felületápoló folyadék értékesítése Budapest, 15. kerület (XV. kerület, Pestújhely)

Milesi XGC35 Hydrocrom vizes-bázisú felületápoló folyadék értékesítése Budapest, 15. kerület (XV. kerület, Pestújhely)
Milesi XGC 35 Hydrocrom ápolófolyadék vastaglazúrral kezelt szerkezetek kendővel történő ápolására, állagmegóvására. AZ áplófolyadék segítségével visszaállíthatók a bevonatok eredeti fénye, és évente kétszer alkalmazva pótolja az UV-sugárzás által lebomló rétegmennyiséget.
A Milesi XGC 35 segítségével a vastaglazúros szerkezetek egyszerűen és könnyedén ápolhatók. A készítményt évente kétszer (tavasszal és ősszel) javasolt felhasználni. A tiszta felületeket a készítménnyel átitatott mikroszálas kendő segítségével kell áttörölni. A két vékony réteg felvitelével lehet a nap káros sugarai által okozott filmréteg-veszteséget pótolni. A készítmény lakktartalma +50% ipari vastaglazúrral tovább javítható.

Lazúr kültéri XGT 6123 vékonylazúr Milesi értékesítése Budapest, 15. kerület (XV. kerület, Pestújhely)

XGT 6 . . . VÉKONYLAZÚROK
Elsősorban nem mérettartó faanyagból (pl. gyalult deszka, palló, gerenda) készülő, esőnek, csapadéknak közvetlenül kitett kültéri faszerkezetek (pl. kerítések, pergolák, kerti padok, oromdeszkázatok, faházak) védelmére javasoljuk. Fő jellemzője, hogy a fába beszívódik – szemben a vastaglazúrokkal –, és a felületen vékony viaszos filmréteget képez, ezért nem gátolja az esetleges repedéseken vagy bütüfelületeken keresztül a fa belsejébe szívódó nedvesség szabad kipárolgását. A repedésre hajlamos elemeket a lehető legnagyobb
mértékben ki kell szárítani lazúrozás előtt. Az új repedések nyers fafelületeit rövid időn belül kezeljék át.
Az XGT 6 . . . vékonylazúrok maximálisan színtartóak, és biocidtartalmuknak köszönhetően megvédik a faanyagot a különböző gombáktól.

Milesi XGT Trend viaszos vízhígítású selyemfényû vékonylazúr értékesítése Budapest, 15. kerület (XV. kerület, Pestújhely)

Milesi kültéri vékony-lazúr, mely kiemeli a fa szépségét, az erezet nemes rajzolatát. Védi a fát az időjárástól, és a kopástól egy olyan bevonattal, amire mindenképpen érdemes áldoznia. Ha azt szeretné, hogy méltó dísze, része lehessen az, amit fából készített.

A Milesi fa felületkezelő anyagai rendkívül színvonalas, jó minőségű termékek, felhordásuk könnyű.

Új életet, új minőséget ad a fának. Variáljon bátran a színekkel, a Milesi minőségében soha nem fog csalódni. Szakembereink tanácsadását is kérheti, hogy melyik Milesi fakezelő, felületkezelő anyagot javasolják!

Milesi XGT Classic viaszos vízhígítású selyemfényű vékonylazúr értékesítése Budapest, 15. kerület (XV. kerület, Pestújhely)

Milesi kültéri vékony-lazúr, mely kiemeli a fa szépségét, az erezet nemes rajzolatát. Védi a fát az időjárástól, és a kopástól egy olyan bevonattal, amire mindenképpen érdemes áldoznia. Ha azt szeretné, hogy méltó dísze, része lehessen az, amit fából készített.

A Milesi fa felületkezelő anyagai rendkívül színvonalas, jó minőségű termékek, felhordásuk könnyű.

Új életet, új minőséget ad a fának. Variáljon bátran a színekkel, a Milesi minőségében soha nem fog csalódni. Szakembereink tanácsadását is kérheti, hogy melyik Milesi fakezelő, felületkezelő anyagot javasolják!

Festéküzletünk elérhetőségei

OP Festék Kft.

1163 Budapest, Margit utca 82.
Tel.: (1) 403 5781
Nyitva tartás:
HÉTFŐ 6:00–17:00
KEDD 6:00–17:00
SZERDA 6:00–17:00
CSÜTÖRTÖK 6:00–17:00
PÉNTEK 6:00–17:00
SZOMBAT 6:00–12:00
VASÁRNAP zárva