Milesi HPC31 fényes Parkettalakk és Milesi HPC33 selyemfényű Parkettalakk, Milesi XGC 35 és Milesi Trend vékonylazúr és Milesi Classic vékonylazúr Kistarcsa, Csömör

Milesi HPC31 fényes Parkettalakk 50gloss – Színtelen Kistarcsa, Csömör

A HPC 30-as sorozatú lakkok egykomponensűek, ennek ellenére száradás után (7 nap) erősen kopásállóvá válnak. Milesi HPC31 értékesítése Kistarcsa, Csömör
Ezeket a lakkokat köztes csiszolások után többször is föl lehet egymásra vinni. A felületeken ecsettel vagy kenővassal lehet jó minőségben eloszlatni, hengerrel történő felhasználásuk nem ajánlott. A lakkok alkoholos (és szalmiákos) folyékony szennyeződésekkel szembeni ellenállóságát Borma Parkettaápoló-viasz rendszeres alkalmazásával fokozni lehet. Műszaki meghatározás: Vizes-bázisú 1K univerzális parkettalakk Hígító: Víz Felhasználási terület: Alkalmas normál igénybevételnek kiett beltéri parketták és lépcsők, valamint bútorok, ajtók, és egyéb tömör fafelületek lakkozására, valamint a kétkomponensű vizes parketta-fedőlakk előtt töltőalapozásra. Parafa felületekhez is felhasználható. Jellemzői: Kiváló töltőhatás, magas keménység és kopásállóság, valamint jó terülőképesség jellemzi a terméket. Száradási idő: 10 óra Szavatossági idő: 18 hónap Fontos tudnivalók: – Fagyérzékeny! – Puha és középkemény fafajú parkettákat HPC 5 mélyalapozóval kell előkészíteni. – A terméket 15 °C alatt és 30 °C felett ne használják. – A lakk hengeres felhordásra nem alkalmas. – Lakkozás után 10 órával járható és 3 nap után bútorokkal is terhelhető. – A lakkozott felületek az első hét napban folyadékkal, nedvességgel nem érintkezhetnek.

Milesi HPC33 selyemfényű Parkettalakk 20gloss értékesítése Kistarcsa, Csömör

A HPC 30-as sorozatú lakkok egykomponensűek, ennek ellenére száradás után (7 nap) erősen kopásállóvá válnak. Ezeket a lakkokat köztes csiszolások után többször is föl lehet egymásra vinni. A felületeken ecsettel vagy kenővassal lehet jó minőségben eloszlatni, hengerrel történő felhasználásuk nem ajánlott. A lakkok alkoholos (és szalmiákos) folyékony szennyeződésekkel szembeni ellenállóságát Borma Parkettaápoló-viasz rendszeres alkalmazásával fokozni lehet. Műszaki meghatározás: Vizes-bázisú 1K univerzális parkettalakk Hígító: Víz Felhasználási terület: Alkalmas normál igénybevételnek kiett beltéri parketták és lépcsők, valamint bútorok, ajtók, és egyéb tömör fafelületek lakkozására, valamint a kétkomponensű vizes parketta-fedőlakk előtt töltőalapozásra. Parafa felületekhez is felhasználható. Jellemzői: Kiváló töltőhatás, magas keménység és kopásállóság, valamint jó terülőképesség jellemzi a terméket. Száradási idő: 10 óra Szavatossági idő: 18 hónap Fontos tudnivalók: – Fagyérzékeny! – Puha és középkemény fafajú parkettákat HPC 5 mélyalapozóval kell előkészíteni. – A terméket 15 °C alatt és 30 °C felett ne használják. – A lakk hengeres felhordásra nem alkalmas. – Lakkozás után 10 órával járható és 3 nap után bútorokkal is terhelhető. – A lakkozott felületek az első hét napban folyadékkal, nedvességgel nem érintkezhetnek.

Milesi XGC 35 színtelen felületápoló folyadék értékesítése Kistarcsa, Csömör

Milesi XGC35 Hydrocrom vizes-bázisú felületápoló folyadék értékesítése Kistarcsa, Csömör
Milesi XGC 35 Hydrocrom ápolófolyadék vastaglazúrral kezelt szerkezetek kendővel történő ápolására, állagmegóvására. AZ áplófolyadék segítségével visszaállíthatók a bevonatok eredeti fénye, és évente kétszer alkalmazva pótolja az UV-sugárzás által lebomló rétegmennyiséget.
A Milesi XGC 35 segítségével a vastaglazúros szerkezetek egyszerűen és könnyedén ápolhatók. A készítményt évente kétszer (tavasszal és ősszel) javasolt felhasználni. A tiszta felületeket a készítménnyel átitatott mikroszálas kendő segítségével kell áttörölni. A két vékony réteg felvitelével lehet a nap káros sugarai által okozott filmréteg-veszteséget pótolni. A készítmény lakktartalma +50% ipari vastaglazúrral tovább javítható.

Lazúr kültéri XGT 6123 vékonylazúr Milesi értékesítése Kistarcsa, Csömör

XGT 6 . . . VÉKONYLAZÚROK
Elsősorban nem mérettartó faanyagból (pl. gyalult deszka, palló, gerenda) készülő, esőnek, csapadéknak közvetlenül kitett kültéri faszerkezetek (pl. kerítések, pergolák, kerti padok, oromdeszkázatok, faházak) védelmére javasoljuk. Fő jellemzője, hogy a fába beszívódik – szemben a vastaglazúrokkal –, és a felületen vékony viaszos filmréteget képez, ezért nem gátolja az esetleges repedéseken vagy bütüfelületeken keresztül a fa belsejébe szívódó nedvesség szabad kipárolgását. A repedésre hajlamos elemeket a lehető legnagyobb
mértékben ki kell szárítani lazúrozás előtt. Az új repedések nyers fafelületeit rövid időn belül kezeljék át.
Az XGT 6 . . . vékonylazúrok maximálisan színtartóak, és biocidtartalmuknak köszönhetően megvédik a faanyagot a különböző gombáktól.

Milesi XGT Trend viaszos vízhígítású selyemfényû vékonylazúr értékesítése Kistarcsa, Csömör

Milesi kültéri vékony-lazúr, mely kiemeli a fa szépségét, az erezet nemes rajzolatát. Védi a fát az időjárástól, és a kopástól egy olyan bevonattal, amire mindenképpen érdemes áldoznia. Ha azt szeretné, hogy méltó dísze, része lehessen az, amit fából készített.

A Milesi fa felületkezelő anyagai rendkívül színvonalas, jó minőségű termékek, felhordásuk könnyű.

Új életet, új minőséget ad a fának. Variáljon bátran a színekkel, a Milesi minőségében soha nem fog csalódni. Szakembereink tanácsadását is kérheti, hogy melyik Milesi fakezelő, felületkezelő anyagot javasolják!

Milesi XGT Classic viaszos vízhígítású selyemfényű vékonylazúr értékesítése Kistarcsa, Csömör

Milesi kültéri vékony-lazúr, mely kiemeli a fa szépségét, az erezet nemes rajzolatát. Védi a fát az időjárástól, és a kopástól egy olyan bevonattal, amire mindenképpen érdemes áldoznia. Ha azt szeretné, hogy méltó dísze, része lehessen az, amit fából készített.

A Milesi fa felületkezelő anyagai rendkívül színvonalas, jó minőségű termékek, felhordásuk könnyű.

Új életet, új minőséget ad a fának. Variáljon bátran a színekkel, a Milesi minőségében soha nem fog csalódni. Szakembereink tanácsadását is kérheti, hogy melyik Milesi fakezelő, felületkezelő anyagot javasolják!

Festéküzletünk elérhetőségei

OP Festék Kft.

1163 Budapest, Margit utca 82.
Tel.: (1) 403 5781
Nyitva tartás:
HÉTFŐ 6:00–17:00
KEDD 6:00–17:00
SZERDA 6:00–17:00
CSÜTÖRTÖK 6:00–17:00
PÉNTEK 6:00–17:00
SZOMBAT 6:00–12:00
VASÁRNAP zárva