Soudal T-Rex termékek értékesítése Budapest, 16.kerület (XVI.kerület) közelében

T-Rex Erős azonnali tapadóerő Budapest, 16.kerület (XVI.kerület) közelében

Vízbázisú szerelőragasztó

A T-REX Erős azonnali tapadóerő egy használatra kész, egykomponensű, szálerősített, vizesbázisú szerelőragasztó, extrém nagy kezdeti (350 kg/m2 teljes felület ragasztása esetén) és magas végső ragasztóerővel. A felületek összenyomása után azonnal tart, nincs szükség mechanikus alátámasztásra, helyettesíti a csavart, szeget. Az egyik felületnek porózusnak kell lennie.

T-Rex Gyorskötésű Budapest, 16.kerület (XVI.kerület) közelében

Solvent based bonding adhesive

A T-REX Gyorskötésű egy használatra kész, egykomponensű, szálerősített, oldószeres szerelőragasztó, nagy kezdeti (125 kg/m2 teljes felületen alkalmazva) és magas végső ragasztóerővel. Helyettesíti a csavarokat, szeget. Kül- és beltéren is alkalmazható. Porózus és nem porózus felülethez egyaránt

T-Rex Transzparens Budapest, 16.kerület (XVI.kerület) közelében

Vízbázisú szerelőragasztó

A T-REX Transzparens egy használatra kész, egykomponensű, szálerősített, vizesbázisú szerelőragasztó, nagy kezdeti (125 kg/m2 teljes felületen alkalmazva) és magas végső ragasztóerővel. Kikötés után transzparens, átlátszó. Helyettesíti a csavarokat, szeget. Kül- és beltéren egyaránt alkalmazható. Az egyik felületnek porózusnak kell lennie.

T-Rex Gold Budapest, 16.kerület (XVI.kerület) közelében

Hibrid polimer szerelő ragasztó

Rendkívül nagy teherbírású, nagyon erős ragasztó NAGYON NAGY kezdeti tartóerővel (> 400kg/m²). Az SMX polimer technológián alapuló Xtreme Power hihetetlen kötőerőt és alapozó nélküli tapadást biztosít a legtöbb építőanyagon, ideértve a vizes és nedves felületeket is.

T-Rex Nehéz anyagok Budapest, 16.kerület (XVI.kerület) közelében

Vízbázisú szerelőragasztó

A T-REX NEHÉZ ANYAGOK az első szuper erős, szálerősített szerelőragasztó, amely 80% -ban újrahasznosított alapanyagokból készül. Ez a 100% -ban erős ragasztó alkalmas nehéz anyagok ragasztására akár 250 kg/m2 kezdeti tapadással.

T-Rex Könnyű anyagok Budapest, 16.kerület (XVI.kerület) közelében

Vízbázisú szerelőragasztó

A T-Rex Könnyű anyagok egy vizes bázisú szerelő ragasztó újrahasznosított alapanyagokból. Kifejezetten alkalmas nedvszívó felületeken és dekorelemek ragasztására.

KAPCSOLAT

Cím: 1163 Budapest, Margit utca 82.
Telefon: Tel.: +36 1 403 5781
E-mail: opfestek@freemail.hu