TRINÁT multiTOP 9in1 értékesítése Budapest, 4.kerület (IV.kerület) közelében

Alapozó és fedőfesték szinte minden felületre, Budapest, 4.kerület (IV.kerület) közelében

Előnyök

  • Alapozó és fedőfesték egyben
  • Kültérre és beltérre
  • Korróziógátló
  • Gyorsan száradó
  • Kiválóan szórható
  • Vizes bázisú
  • Színkeverőgépen színezhető

Termékleírás

Alkalmazási terület:
Megfelelően előkészített kül- és beltéri alumínium, acél, horganyzott acél, réz, fa, műanyag, kerámia és csempe felületek bevonataként alkalmazható.

Felület előkészítés:
A festendő felület legyen tiszta száraz, hordképes, egyenletes szívóképességű. A porló, leváló részeket el kell távolítani és az adott alapfelületnek megfelelően kijavítani. A festendő faanyag max. 5 % nedvességtartalmú lehet., Budapest, 4.kerület (IV.kerület) közelében

Új és régi fém felületek:
Zsírtalanítsa a felületet, majd vízzel öblítse le. Zsírtalanításra használjon zsíroldó szert tartalmazó vizet (ne használjon oldószerrel átitatott rongyot, mert ez utóbbival a zsíros szennyeződések a felületen maradhatnak). Régi, korábban már festett felületek esetén finoman csiszolja meg csiszolópapírral, és tisztítsa meg a portól. Távolítsa el a felületről a nem összefüggő, régi festékréteget. Vizsgálja meg a régi bevonat tapadását, és az alározsdásodott, rosszul tapadó bevonatrészeket mechanikai úton távolítsa el. Ha a felület több, mint 20%-a korrodált, a teljes régi bevonatot célszerű eltávolítani, majd a felületet újra festeni az új bevonatnak megfelelő módon. Ennél kisebb mértékű hiba esetén a hibás részekről távolítsa el a nem tapadó bevonatot, a hibahelyeket rozsdátlanítsa (pl. csiszolás, raskettázás vagy szemcseszórás), majd zsírtalanítsa.

Kerámia és csempe felületek:
Távolítsa el a szennyeződéseket, zsírtalanítsa a felületet, majd vízzel öblítse le, és hagyja megszáradni. A bevonat függőleges felületeken ellenáll a vízzel való rövid idejű érintkezésnek.

Fa felületek:
Távolítsa el a szennyeződéseket (pl. gyantafolt), majd a felületet finoman csiszolja meg csiszolópapírral, portalanítsa. Kültéren a fafelület védelme érdekében használjon Lazurán oldószermentes faanyagvédőt., Budapest, 4.kerület (IV.kerület) közelében

Műanyag felületek:
Távolítsa el a szennyeződéseket, majd a felületet a jobb tapadás érdekében finom csiszolóvászonnal csiszolja meg, majd portalanítsa. Ezt követően zsírtalanítsa a felületet, majd vízzel öblítse le, és hagyja megszáradni. A különböző műanyag felületek festése előtt végezzen próbafestést.

Felhasználás
Anyagelőkészítés, hígítás:
A terméket a feldolgozás előtt alaposan keverjük fel, illetve bizonyos időközönként festés közben is. Ügyeljen arra, hogy felkeverés közben a festékbe ne kerüljenek légbuborékok. A Trinát Special Multitop 9in1 festék felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba, hígítása nem javasolt.

Anyagszükséglet:
Javasolt rétegszám: 2-3 réteg (max. 100 µm rétegvastagság), Budapest, 4.kerület (IV.kerület) közelében

Az anyagszükséglet függ többek között a felhordás módjától és az alapfelülettől. A megadott értékek csak tájékoztató jellegűek. Az anyagszükséglet pontos értékét adott esetben a bevonandó felületen kell meghatározni.
Megjegyzés: a javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától.

A feldolgozás hőmérséklete:
Javasolt +5-25oC közötti anyag, alapfelület és levegő hőmérsékleten, 65%-os relatív páratartalom alatt.

Felhordás módja:
Ecsettel, hengerrel vagy megfelelő szóró berendezéssel. Szóráshoz a szórási paramétereket az adott géptípushoz kell beállítani., Budapest, 4.kerület (IV.kerület) közelében

KAPCSOLAT

Cím: 1163 Budapest, Margit utca 82.
Telefon: Tel.: +36 1 403 5781
E-mail: opfestek@freemail.hu